Auktorisointikoulutukset

Auktorisoidulta henkilöstöpalveluyritykseltä edellytetään, että vähintään yksi yrityksen työsuhdeasioista vastaava henkilö osallistuu kaksipäiväiseen auktorisointikoulutukseen (Henkilöstöpalvelualan työsuhdepäivä I ja II) ja läpäisee koulutukseen liittyvän testin.

Koulutus tulee olla suoritettu puolen vuoden sisällä auktorisoinnin saamisesta.

Koulutuspäivien ohjelmat

Koulutuspäiviä ei tarvitse käydä järjestyksessä eli II-päivään on mahdollista osallistua ensin.

Osallistumismaksu

Henkilöstöpalvelualan työsuhdepäivä I ja II -koulutusten osallistumismaksu on auktorisoiduille tai auktorisointia hakeneille yrityksille sekä muille HPL:n jäsenille 140 €/hlö (+alv) per koulutuspäivä. Muille henkilöstöpalvelualan yrityksille osallistumismaksu on 400 €/hlö (+alv) per koulutuspäivä.

 

Henkilöstöpalvelualan työsuhdepäivän jatkokurssi koostuu kahdesta osuudesta (ks. tarkemmin ohjelmasta). Voit osallistua joko toiseen tai molempiin osuuksiin. Molempiin osuuksiin kuuluu lounas.

Osallistumismaksu auktorisoiduille yrityksille ja muille HPL:n jäsenille on 100 €/hlö/osuus (+alv) tai 140 €/hlö/koko päivä (+alv). Muille henkilöstöpalvelualan yrityksille osallistumismaksu on 200 €/hlö/osuus (+alv) tai 400 €/hlö/koko päivä (+alv).

Osallistumismaksu sisältää jaettavan materiaalin sekä aamukahvin, lounaan ja iltapäiväkahvin. 

Ilmoittautuminen koulutuksiin

Koulutuksiin ilmoittaudutaan kunkin koulutuksen perässä olevalla sähköisellä ilmoittautumislomakkeella. Ilmoittautuminen koulutuksiin on sitova. Mikäli koulutukseen ei tule riittävästi ilmoittautumisia, koulutus perutaan ja ilmoittautuneet ohjataan toisiin koulutuspäiviin.