ePerehdytys™ HPL:n jäsenille

ePerehdytys™ on verkkokoulutus, jossa läpikäydään rakennustyömaan työturvallisuuden yleiset asiat kerran vuodessa. ePerehdytys tehdään ennen työmaalle tuloa. Kun jokainen työntekijä on tehnyt yleisperehdytyksen etukäteen, voidaan työmaalla keskittyä työmaakohtaiseen perehdytykseen ja syventyä työmaan erityispiirteisiin.

ePerehdytystä käyttäviä rakennusliikkeitä ovat mm. Hartela, Luja-Talo, Destia, Fira ja Consti.

ePerehdytytyksen tekeminen kestää n. 40 minuuttia ja hyväksytty suoritus on voimassa 12 kuukautta kerrallaan. ePerehdytyksen sisältö on säädösten mukainen ja ajan tasalla.

Koulutuksen kielivaihtoehtoja ovat suomi, ruotsi, viro, venäjä, latvia, liettua, englanti ja puola. Lisäksi kaikki sisältö on myös puhuttuna. Tämän vuoden aikana kielivalikoima laajentuu vielä romanian kielellä.

HPL ja ePerehdytystä tuottava Rakennusmedia Oy ovat tehneet sopimuksen kampanjasta, jossa HPL:n jäsenyritykset saavat ePerehdytyksestä -30 % alennuksen 1.3.-31.8.2020 välisenä aikana tehdyistä tilauksista. ePerehdytys tilataan Vastuu Groupin Ilmoita-palvelusta ja järjestelmä tunnistaa automaattisesti HPL:n jäsenyritysten oikeuden alennukseen.

Lisätietoa ePerehdytyksestä ja tilausohjeet netistä >>

 

Lisätietoja:
Panu Tuominen
Tuotepäällikkö
Rakennusmedia Oy
044 595 6617
panu.tuominen@rakennusmedia.fi

Laura Sutinen
Asiakaspalveluvastaava
Rakennusmedia Oy
050 568 1280
laura.sutinen@rakennusmedia.fi