Rekrygaala palkitsee jälleen alan parhaat teot ja tekijät – tuomaristo julkistettu ja haku palkintokategorioihin käynnissä nyt

Rekrygaala tulee taas 5.11.2020! Gaalassa palkitaan tänäkin vuonna vuoden rekrytointiteko, rekrytointialan kehittäjä ja rekrytoija sekä uutena kategoriana vuoden rekrytointikampanja.

Kiinnostaisiko päästä tuulettamaan tämän vuoden gaalassa? Ilmoita rohkeasti mukaan mieleen painunut teko tai tekijä. Ilmoittautumisaika kategorioihin on käynnissä nyt! Voit jättää myös vinkin parhaista teoista tai tekijöistä ja auttaa Rekrygaalan tuomaristoa löytämään parhaista parhaat.

Rekrygaalan 2020 tuomaristo on myös valittu! Tuomaristossa vaikuttaa taas nimekäs joukko alan huippuammattilaisia: rekrytointikouluttaja Juho Toivola, Uudenmaan TE-toimiston palvelujohtaja Minna Helenius, vuoden 2019 rekrytoija Petteri Tuomimaa, MPS:n suorahakukonsultti Sari Salojärvi, SEKin luova johtaja Mikko Martikainen, Eilakaislan toimitusjohtaja Erika Ehrnrooth, Bolt.worksin perustaja Timo Hakkarainen, OP:n rekrytointi- ja työnantajakuvajohtaja Erja Vilja sekä Mehiläisen henkilöstöjohtaja Tatu Tulokas.

Julkaisemme lisätietoja tapahtumasta somekanavissamme pitkin kesää. Seuraa meitä Facebookissa, Instagramissa ja Twitterissä: @rekrygaala

Lisätiedot: