Sähköinen allekirjoitus helpottaa yrittäjän arkea

Paperisten sopimusten allekirjoittaminen on arkipäivää monessa yrityksessä. Siirtyminen sähköiseen allekirjoittamiseen saattaa kuulostaa haasteelliselta, mutta on todellisuudessa kätevää ja tietoturvallista. Sähköistä allekirjoitusta käyttämällä vältytään myös paperisten asiakirjojen skannaamiselta, tallentamiselta, arkistoinnilta ja postittamiselta!

SignSpace on sähköinen allekirjoituspalvelu, jonka avulla allekirjoittaminen onnistuu jopa sekunneissa. Sen avulla sopimukset voidaan allekirjoittaa vaikka työmaalta käsin mobiilisti, jolloin aikaa säästyy oikeisiin töihin. Lisäksi palvelu mahdollistaa turvallisen viestinnän, tehtävien hallinnan, sopimusten katselmoinnin ja jakamisen sekä asiakirjojen ja keskustelujen arkistoinnin. 

Miksi sähköinen allekirjoittaminen SignSpace-palvelun avulla kannattaa?

  1. Sähköinen allekirjoittaminen on tehokasta ja säästää aikaa sekä rahaa. Sähköistä allekirjoitusta käyttämällä paperityö helpottuu, sillä allekirjoituksen voi tehdä missä vaan, eikä papereita tarvitse postittaa.
  2. Sähköinen allekirjoitus on paperista turvallisempi ja luotettavampi. Sähköinen allekirjoitus on yhtä laillinen kuin perinteisesti kuulakärkikynällä paperille kirjoitettu, joten se on turvallinen. Sähköisen allekirjoitusprosessin ansiosta virheet vähenevät ja allekirjoittajan henkilöllisyydestä voi olla varma. Myös tietoturva paranee, kun riski asiakirjojen päätymisestä ulkopuolisille pienenee.
  3. Sähköistä allekirjoitusta on helppo käyttää ajasta ja paikasta riippumatta. Sähköinen allekirjoitus onnistuu näppärästi esimerkiksi kaivinkoneen kyydistä tai työmaakopista! Prosessi helpottuu, kun kiireellistä allekirjoitusta varten ei tarvitse enää mennä toimistolle kynän ja paperin ääreen.
  4. Voit unohtaa allekirjoitettujen papereiden arkistoinnin. Kaikki allekirjoitetut sopimukset myös tallentuvat SignSpace-palveluun vähintään 10 vuoden ajaksi, eikä niitä tarvitse arkistoida erillisiin paperipinoihin. Tiedostojen automaattinen arkistointi vähentää arkistointitaakkaa ja pitää tiedostot helposti löydettävissä. Sähköinen arkisto kulkee myös aina muutoissa mukana.
  5. Ympäristö kiittää. Sähköinen allekirjoittaminen vähentää paperin kulutusta ja myös muutoinkin ympäristön kuormitusta, koska paperisia asiakirjoja ei tarvitse kuljettaa paikasta toiseen.

Miten otan SignSpace-palvelun käyttööni?

SignSpace-palvelun käyttöönotto on helppoa. Aloita avaamalla itsellesi SignSpace-tili, rekisteröimällä yrityksesi palveluun ja valitsemalla tarpeisiinne sopivimman lisenssin. Tämän jälkeen voit pyytää kollegoitasi rekisteröitymään SignSpace-palveluun linkin avulla ja alkaa luomaan allekirjoituspyyntöjä!

Vastuu Group tarjoaa SignSpace-palvelun kaikille uusille asiakkaille 3 kuukaudeksi käyttöön ilmaiseksi. Kampanja on voimassa 31.5.2020 asti ja se sisältää 100 allekirjoitusta. Edun saa käyttöönsä kampanjakoodilla ETATYO.

Lisätiedot: